tisdag 26 juni 2012

Mixed Media efter skiss/lift

Fram till 1 juli pågår Midsommarcropen hos Svensk Scrapbooking. Utmaning nr 9 var att göra en mixed media utifrån ett givet alster. Helt klart så var det dags för mig att kliva ur min comfort zone och sparka igång min inspiration som gått på sparlåga under några veckor. Så fram med en canvastavla i storleken 15x15 cm, kleta på ett lager med Gesso och sen då?! Jo, sen rotade jag fram ett mönstrat papper från BoBunny som jag kletade på plats med Gesso och sen var det bara att blanda akrylfärger till en lämplig nyans, klippa ur en fjäril ur ett annat Bo Bunny-papper, leta fram chipboardfjärilarna, och  slutligen även fram med mist i två olika färger.
Strukturen på canvasen fick jag genom att dra med ett baktillbehör innan akrylfärgen hade torkat. Båda chipboardfjärilarna har fått mist, men även antingen Glossy Accent eller Crackle Accent på sig. Pappersfjärilen har jag ritat konturerna på med en brun Polychromic-penna.
Kan lova att jag hade galet kul när jag jobbade med denna tavla. Än så länge har de inte fått någon given plats här hemma, men det kommer den få!
Tack för titten :-)

2 kommentarer:

citronlime sa...

Sååå himla läckert!!!
Jag bävar inför den utmaningen men ni som hunnit med den redan har ju haft roligt ;)

Kramar

Sara sa...

Fin tavla! Visst är det roligt med klet och kladd?! Mitt internet bråkar så jag kan inte ladda upp mina färdiga alster, skittråkigt! Har bara två kvar att göra ! Himla inspirerande crop! Ha det fint, kram kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...