tisdag 31 juli 2012

Canvas / Mixed Media

För ett tag sen tog jag mig i kragen och gick loss på en canvas som jag köpte i Tyskland förra året på semestern. Den här gången har jag bara jobbat med gesso i botten och sedan akrylfärger, inget papper eller chipboard.

Lite detaljer i form av en halvpärla, PearlMaker och ett hjärta gjort med akrylfärg. En väldigt abstrakt canvas/mixed media blev det den här gången. Men det var så galet skönt att bara få kleta och kladda utan tanke :-) Storleken på denna är 13x18 cm.

1 kommentar:

fake rolex sa...

Vid en annan fake seiko tidpunkt ansåg Emmanuel att vi inte skulle använda urvalsfötter, utan snarare två enkla skruvar fake rolex som skulle vara synliga på ytan på urtavlan. Det var en riktig nonsens typ av utilitaristisk look fake Rolex som vi båda gillade. Men det tog bort skivans enkelhet och symmetri, så det gjorde inte snittet.
Att få rolex replica modet att släppa logotypen tog oss båda ett tag. Vi enades om att den sterila urtavlan fungerade rolex kopia bäst med begreppet riktning, så efter att ha konfererat med betrodda kollegor fick vi tarmarna replika klockor att gå vidare. Vi vet att du vanligtvis vill se varumärket på en produkt, men vi båda kände att det rolex kopior var den övervägande faktorn att hålla ratten ren. Urtavlan är avsedd att eko de andra former som klockor kopior redan finns i designen. Det är den rena, kokta kärnan i det större. Det kunde inte avbrytas av varumärke rolex klocka kopia och arbete med samma effekt.