fredag 24 juli 2009

Shopping!

Var iväg i onsdag med Anna/Alsjöholm till Växjö på en shoppingrunda. Vi startade hos Helena/Landstoken och införskaffade en hel del nödvändigt :-) Bla annat dessa underbara stickersalfabet i en härlig tinystorlek. Har redan hunnit använda dom!





Det blev även några o-wires till BIA:n i olika färger, vit & röd hade jag inte sedan tidigare. Har verkligen fastnat för att göra egna album, men vad jag ska använda alla till vet jag däremot inte...


Införskaffade mig även torrchalks, ska bli spännande att testa dom. Ska se om jag kan hitta någon tutorial eller liknande på nätet att kolla på och sen utforska vidare. Klockstämplarna var ett impulsköp som jag gjorde när vi egentligen var på väg till bilen. Men jag tror jag kommer att ha mycket användning för dom.



Plockade även ihop en hyfsad mängd mönstrade papper som synes. Fick iof även med mig en hel del cardstock hem, men så roliga är dom inte att se på foto... Hade som mål att inte plocka på mig några Basic Grey, och jag lyckades nästan, 2 st slank med ner i kassarna. Annars blev det i huvudsak Kaiser Craftpapper som fick följa med hem. Har på sistone upptäckt hur underbara deras papper är, och dessutom dubbelsidiga!


Slutligen blev det en tur till Panduro och mitt huvudsakliga mål där var de små klädnyporna, 5 cm långa. Jag har satt en sådan runt varje band jag har, men inte fasiken räckte de till... Ändå var det ca 50 st i förpackningen! Får väl antingen köpa fler eller använda upp lite band :-) Penslarna och clearalbumet blev impulsköp, dock var båda två på rea!


Annars har jag helt tappat kollen på vilken dag det är! Skönt tecken på att jag är avslappnad och släppt jobbet helt och hållet. Dock var jag förbi jobbet idag och hämtade och lämnade några saker. Men nu har jag officiellt gått på semester, och börjar jobba igen 24 augusti! Ska bli så skönt! Och jag har en del sköna projekt som jag hade tänkt att fixa under tiden, bla en svart klänning till mig själv. Borde vara bra om jag fick den klar senast under måndag em, då vi är bortbjudna på måndag kväll.... Återstår att se hur det går med det!
Ha en fortsatt skön sommar så skrivs vi! Tack för titten!

2 kommentarer:

monica sa...

Kul med shopping ;-) Jag var där igår och kom hem med mer än jag tänkt mig...

Ha en skön semester!

Pysselmakaren sa...

Tack, för besöket ..alltid lika skoj att ha er på plats :)
/Helena