söndag 13 mars 2011

Jag minns vinterns snökaos

Bara för att de under veckan har börjat sopa gator och trottoarer här i stan har jag scrapat ett vinterfoto :-) Nej då, skämt å sido så har jag haft det här fotot utskrivet en lägre tid och velat göra något. Åh nu så blev det gjort!
Fotot är taget annandag jul när vi var på väg ner på stan för att kika lite på mellandagsrean och fika hos goa Sofie på Kahls Te- & kaffehandel. Det vräkte ner snö här i Kalmar i ungefär 2 dygn vid jul, vilket självklart måste förevigas :-) Särskilt som Kalmar stad såg ut som en smärre krigszon när vi kom hem på julaftonskvällen. 30-40 cm nysnö och helt oplogat :-/
 Åh så lite närbilder. Som fotomatta under de mönstrade papprena har jag stämplat med mina nya stämplar från Tingtura, bubbelplast och splash. Superhärliga! Förhoppningsvis faller de inte i glömska utan blir flitigt använda! Blommorna hittade jag lite här och var, verkar just nu vara inne i en slarvig period - jag orkar nämligen inte lägga tillbaka allt på sin plats.... Men här använde jag upp det istället :-)
Tack för titten och alla värmande kommetarer jag får! Ska försöka titta tillbaka till er alla under veckan som kommer!

3 kommentarer:

Pillan sa...

Så många fina detaljer du har med... och färgerna är härliga!!

citronlime sa...

Du har fått mersmak för det här med stämplandet ;)
Blir superfint! Gillar alla detaljer.
Kramar

Mahlin78 sa...

Pillan - lite favorit vad det gäller färger :-)

Linda - japp, håller på med ytterligare en layout där jag har använt stämpel i botten :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...