lördag 16 februari 2013

Nytt scrapmaterial

Förra helgen när jag var i Malmö blev det självklart besök på Panduro.  En paperstack med cs, 75 st för 170 kr. Inte helt fel :-) Lite alfabetsstickers, halvpärlor och twine fick även följa med hem. Inte konstigt att väskan var tung...

Dagen innan jag åkte till Malmö kom så mitt efterlängtade paket från Scrap-Perra, som innehöll Basic Greys nya serie "True Love".
Jag köpte även till Die-cut shapes i samma serie.

Baksidorna på "True Love".

Jag passade även på att köpa på lite godingar från tidigare serier av Basic Grey.
Ett av de papper jag hade beställt var slut, så Scrap-Perra ringde upp mig och gav mig ett par olika alternativ, det jag valde var att ta 2 st cs. Jag fick även den rosa twinen från American Crafts. Tusen tack återigen! Jag återkommer som kund :-)
Lördag förmiddag, frukosten ska strax ätas framför tv:n och Vinterstudion. Sen hoppas jag på tid till att scrapa. Har ju fortfarande inte gjort min veckolayout för vecka 6. Men när tröttheten lägger sig som en tjock, tjock dimma över mig vet jag att det inte är någon idé att försöka få något gjort. Det är bara att gilla läget och umgås väldigt mycket med soffan, talbok eller vanlig bok.
Trevlig lördag fina läsare!

1 kommentar:

Pillan sa...

Åh så mycket fina saker!! Stickersen gillade jag verkligen... vill ha :-)
Ska ju till Malmö nästa helg, kanske hinns det med en tur till Panduro då.
Är oxå helt slut och inspirationen är nästan puts väck... I eftermiddag blir det att kolla dotterns innebandymatch, så jag får kravla mig upp ur soffan en stund.
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...