torsdag 1 december 2011

Min nya scraphörna

 För ungefär 2 månader sen fick både jag och maken nog av röran som jag alltid lyckades skapa på vårt gemensamma skrivbord när jag satte mig för att scrapa. Åh då hade vi ett stort gemensamt skrivbord.... Efter att ha mätt en hel del och genomfört en provflytt av pianot, vilket var en galet tung historia, skred vi så till verket.
En tur till IKEA och inköp av en skrivbordsskiva, en lådhurts och en öppen hurts, samt på makens inrådan en Expedithylla. Hyllan har visat sig vara oumbärlig och sväljer i princip alla mina scrapsaker som jag inte har i någon av hurtsarna.
 
(Bild lånad från IKEA)
Valet av skrivbordsskiva blev denna, VIKA heter den. Utrymmet mellan glas- och träskivan är perfekt för skärmaskinen, linjaler, tejp och en massa annat småplock. 

 Som synes har jag lyckats stöka till det ganska bra även på detta skrivbord :-) Fördelen nu är att det bara är jag som blir drabbad! Det har lett till att jag mer ofta städar undan efter mig när jag scrapat klart!
En annan positiv sak med denna ommöblering, förutom att jag fick bättre förvaring, var att jag nu kunde flytta in min symaskin under skrivbordet! Suveränt när jag är sugen på att sy på en layout eller ett kort.
Sedan innan har jag en Emrik där jag förvarar mina papper. 

2 kommentarer:

citronlime sa...

Det blev ju kanonbra! Härligt med så mycket förvaring, det kan man aldrig få för mycket av! :)

Kramar

Susanne sa...

GRATTIS till ditt nya scrapliv...så skönt med ny smart förvaring! Ses på lördag!!!Önskar dig en fin dag....
Kramizar Susanne