torsdag 29 juli 2010

Bakom lås och bom


Förra helgen som var fick jag en scraprelaterad utmaning från maken. Att välja ett foto som jag tycker är svårscrapat och motivera varför. Sen skulle jag även välja en skiss som jag inte vanligtvis skulle ha valt. Jag fick från lördag kväll till söndag kväll på mig att slutföra utmaningen. Först tyckte jag det verkade grymt svårt, men så hittade jag både ett foto och en skiss ganska snabbt.
Varför jag tyckte fotot egentligen var svårscrapat är för att det är ett mörkt foto, samt att jag inte lyckades ta bilden helt så som jag ville ta den. Men det är svårt när saker ligger i en glasmonter, utan möjlighet att komma åt från alla håll och ta bilden bättre.

Skissen är lånad från Skissbloggen. Varför jag inte skulle ha valt denna skiss att scrapa efter i vanlig fall är att den, i mina ögon, är enkel och känns väldigt avskalad, vilket inte är något fel alls! Det som jag dock kan ha svårt för är att vidareutveckla och göra min egna layout fyllig, och därmed få till min egna touch. 

Hittade en förvaringslåda med dessa söta blommor från YouDo i. Hade helt glömt bort att jag hade dom i min ägo. Ops! Kanske skulle låta bli och köpa något, förutom månadskitet, den närmsta tiden...

Alla papper har fått edgade kanter. Hela vägen runt har jag sprayat med Mist i färgen Sparkling Silver.
De mönstrade papprena kommer från October Afternoon och serien The Thrift Shop. Jag har dessutom scrapat i gult - jag som inte ens gillar gult!!! Vad hände här.... ;-)
Tack för titten!

1 kommentar:

monica sa...

Den blev ju jättebra! Kul att få nåt o bita i ibland =)

kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...