tisdag 30 mars 2010

Gästinspiratör hos Skrotboken nr 5


Det här är mitt sista alster som gästinspiratör hos Skrotboken. Har varit otroligt kul och inspirerande att få skapa till deras utmaningar. För det har verkligen varit utmaningar att bita i för mig.
Den här layouten skulle innehålla minst 1 egengjord blomma. Jag har jobbat med mina Spellbinders Nestabilities Petite Scalloped Circles Small i olika storlekar på dessa egengjorda blommor. Papprena kommer från Basic Grey´s serie Origins. Helt underbara! Jag fick mina via februaripaketet från My Scrapbook Nook, och jag har verkligen jobbat med hela kitet! Underbart!
Det vita pappret är faktiskt även det ett Basic Grey, tror det är från Porclain-serien. Formen har jag klippt ut vid ett tidigare tillfälle men inte varit kommit mig för att använda. Men nu blev det perfekt! :-) 

På det understa pappret har jag använt Peeled Paint, Distress Ink, i ytterkanterna, på den översta har jag dragit med samma dyna och sedan knycklat ihop cirklarna. Blir en härlig effekt! I början var jag inte alls bekväm med att knyckla ihop mina scrappapper, men nuförtiden har jag lärt mig att uppskatta effekterna av det :-)
Braden tror jag är inköpt på Panduro, men då redan i juni 2009. På ytterkanterna av mittencirkeln har jag satt lite Glitter Stickles, Lime Green.

Knapparna har jag köpt på den lokala, numera nedlagda sybehörsaffären. Det är egentligen samma knappar, jag har bara vänt upp och ner på varannan. Högst upp på fotot har jag satt en glasbrad och i den en hattnål och ytterst en pärla. Nålen och pärlan kommer även de från Panduro.
Floristnålen i knappen har jag köpt hos Landstoken.se. Ytterst på de vita pappret har jag använt pastellgrön PearlMaker. Den här gången lyckades jag låta bli och lägga en ärm i prickarna innan de hade hunnit torka :-)
För ett par veckor sedan fick jag ett mail från Skrotboken med en förfrågan om jag ville bli fast kreatör hos dom - självklart! :-) Så det kommer lite då och då dyka upp alster för Skrotbokens räkning här i bloggen framöver! 
 Tack för titten! 

1 kommentar:

monica sa...

Snygg layout med mycket att titta på! Grattis till ditt uppdrag hos Skrotboken!

kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...