söndag 12 september 2010

Val

'
Den första av septembers utmaningar hos Skrotboken som jag tagit mig an är Val. Jag gjorde en layout med en liten lista där jag skrivit upp ett antal saker jag vill göra i höst. Dessutom har jag skrivit lite tankar kring just varför hösten är så speciell. För mig är det alltid en typ av nystart. Det hänger säkert ihop med förr när jag började skolan.

Den här layouten var otroligt rolig att göra, då den i princip gjorde sig själv. Jag har länge velat göra något med öljetter och nu äntligen fick jag till det.

Jag hittade en rub-on i mina gömmor med texten "Note to self:" För mig blev det självklart att skriva "Just do it!". För det är vad det handlar om för mig, att bara göra saker. Inte fundera för mycket!

Jag köpte ju röd Perfect Pearl för några veckor sedan och här har jag lekt loss med den. Jag kände att den vita cardstocken behövde piffas upp lite :-)

Här är slutligen min lista. Jag har redan strukit några saker från den *jippie* Jag har som vana att städa garderoben på semestern, men det är lika bra att notera det, för annars är risken att jag struntar i det! Men nu blev det svårt att smita från den sysslan :-)
Själv ska jag kila in till Skrotboken och kolla igenom de andra tjejernas tolkningar av Val - gör det du med vettja :-) Alla mönstrade papper kommer från junikitet.
Tack för titten!

2 kommentarer:

Maiden sa...

Superläcker layout!! :-)
Gillar färgerna å höstkänslan!

Susanne sa...

Vilken kreativ layout.... den gillar jag!
Påminner mig om att jag även borde göra en lista på saker som bör göras: )

Kramizar Susanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...